VÄLKOMMEN TILL UMEÅ ICELANDICHORSE MEETING!

GPS Kordinater finns längst ned på sidan. I Umåkers lokaler finns plats för ca 400 personer. Möjlighet att ställa upp husvagn eller husbil finns, dock utan el och wc tillgång efter evenemangets sluttid för dagen. Tävlingspass och groompass skickas ut via messenger eller mail, när anmälnings, grenavgifter och hyra av box är betald. Efter incheckning kan ni röra er fritt i lokalerna. Ni som inte fått passen trots att ni betalt maila: anmalanumeaichmeeting@gmail.com 

Umåkers Bistro  kommer att servera lunch med vegetariskt alternativ. Ni med allergier vänligen maila oss vilket behov ni har så meddelar vi Bistro ansvariga. Kaffe, dricka, smörgås och fikabröd finns också.

INCHECKNING

Anländer du torsdag XX  är det bra om du tidigare mailat umeaicelandichorsemeeting@gmail.com för att komma överens med oss om en passande tid. Incheckning fredag XX  mellan klockan XX  ​Vi rekommenderar att du kommer så tidigt som möjligt med tanke på parkering. Vid incheckning skall du visa fram hästens vaccinationer, högst 12 månader från senaste spruta samt lämna ifylld ryttarförsäkran. ( Finns att skriva ut här på hemsidan) innan urlastning får ske. Även ditt Ryttarpass och din Grooms pass ska kunna visas fram. Efter avlastning av häst måste bil och transport flyttas direkt till anvisad P-plats.

STALLET

Boxar finns i stall 7 och i stall 8 för de som bokat och betalt box och det kommer att vara skylt på boxdörren med hästens namn, boxarna är spånade när ni anländer och ska vara helt tömda när ni åker därifrån , töm spånet på gödselplattan som finns bakom stallet. Straffavgift tas ut på 500kr om detta inte är gjort.  Det du behöver ha med dig är ev. kraftfoder, grovfoder och en STOR vattenhink minst 20 L. 

VIKTIGT! Tänk på att inte låna utrustning av andra, så att vi gör allt vad vi kan för att minska ev. smittorisker. Samt att ingenting får låsas fast i eller utanför boxarna på grund av brandsäkerhet.

I stallet finns det personal som ser till hästarna och att de fodras morgon och kväll, lunch får ni sköta själva. Vid fodring så är det enbart hö som ges under förutsättning att det är packat och tydligt uppmärkt. Stallarna kommer bara vara öppna för ryttare, hästskötare samt våra funktionärer.

Vi har ej tillträde till övriga stallutrymmen. Vänligen respektera detta! Anläggningen är stor, kolla på skissen och kontrollera särskilt områden där hästar ej är tillåtna. 


FRAMRIDNING

Framridningen är på bortre långsidan av travbanan. På stallområdet är endast skritt tillåtet. 


RYTTARMÖTE

Fredag kl xx och Lördag xx

WiFi Umåker

Nätverksnamn: Banguest

Lösen: Zoogin12  

UTCHECKNING 

Söndag  xx

GPS-KORDINATER: 

All vistelse på anläggningen sker på egen risk.

Hundar ska alltid vara kopplade och får ej vistas på läktaren.