RYTTARINFORMATION

VÄLKOMMEN TILL UMEÅ ICELANDICHORSE MEETING!

Vägbeskrivning finns längst ned på sidan. I ridhuset finns plats för ca 400 personer. Efter att ni har fått ett tävlingspass av oss vid incheckning kan ni röra er fritt i hallen. När ni ser på tävlingen så finns det anvisad plats till er. Vår servering kommer att servera enklare rätter.

INCHECKNING

Anländer du torsdag är incheckning mellan klockan 18-20 och fredag mellan klockan 11:00 - 15:00. ​Vi rekommenderar att du kommer så tidigt som möjligt med tanke på parkering.​ Vid incheckning skall du visa fram hästens vaccinationer, högst 12 månader från senaste spruta samt lämna ifylld ryttarförsäkran. ( Finns att skriva ut här på hemsidan).

 Efter avlastning av häst måste bil och transport flyttas direkt till anvisad P-plats.

STALLET

Vi har inhyrda boxar från Vännäs ryttarförening samt tillgång till boxar i varm- och kallstall. Boxarna i varmstallet är för våra långväga gäster samt hingstar. I boxen finns det spån. Det du behöver ha med dig är ev. kraftfoder, grovfoder och spann till vatten och kraftfoder.

VIKTIGT! Tänk på att inte låna utrustning av andra, så att vi gör allt vad vi kan för att minska ev. smittorisker. Samt att ingenting får låsas fast i eller utanför boxarna på grund av brandsäkerhet.

I stallet finns det personal som ser till hästarna och att de fodras morgon och kväll, lunch får ni sköta själva. Vid fodring så är det enbart hö som ges under förutsättning att det är packat och tydligt uppmärkt. Vakter finns från kl. 22.00-07.00 alla kvällar, för säkerhetens skull. Stallarna kommer bara vara öppna för ryttare, hästskötare samt våra funktionärer.

Vi har ej tillträde till övriga stallutrymmen, dessa kommer vara avspärrade och uppmärkta. Vänligen respektera detta! Anläggningen är stor, kolla på skissen och kontrollera särskilt områden där hästar ej är tillåtna.


FRAMRIDNING

Framridningen är i lilla ridhuset från kl 21:00 , utanför ridhuset är endast skritt tillåtet. 

Startlistor med tidsplan finns i entrén, stallarna och serveringen.

RYTTARMÖTE

Ryttarmöte fredag kl 17:00                  Ryttarmöte lördag kl 7:20

TIDSPROGRAM

Kommer inom kort

SÖNDAG

Utcheckning ska ske senast 15:30

VÄGBESKRIVNING

Från norr: Kör rakt fram i två rondeller, i den tredje rondellen följ väg E12. Vid första rondellen sväng höger (du är nu på väg 363 mot Sorsele). Hippologum ligger efter ca 1 km på vänster sida efter Forslunda Gymnasiet.

Från söder: Över älven, förbi 4 trafikljus, sväng höger ner från viadukten, fortsätt höger på väg 363 mot Sorsele, efter ca 5 km ligger Hippologum på vänster sida.

Från väster: Följ skyltning mot väg 363 Sorsele.


GPS-koordinater:

Latitud: 63°52'9.08"N 

Longitud: 20°11'40.39"O